Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Technisch Administratief Medewerker

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Technisch Administratief Medewerker in Paterswolde? Eminent Groep is dan naar jou op zoek. De vacature van Technisch Administratief Medewerker is beschikbaar per 06-06-2024 tot en met 05-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Technisch Administratief Medewerker
Branche Techniek, Overig
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2500 – 3500
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Technisch Administratief Medewerker? Je kunt contact opnemen met Julius Luning op het telefoonnummer 06 - 41 60 77 70 of per e-mail via j.luning@eminentgroep.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Technisch Administratief Medewerker Eminent Groep 06-06-2024

Andere vacatures