Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Teamleider Logistiek

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Teamleider Logistiek in Paterswolde? Tempo-Team is dan naar jou op zoek. De vacature van Teamleider Logistiek is beschikbaar per 31-05-2024 tot en met 30-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Teamleider Logistiek
Branche Handel/Groothandel
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 3300 – 3300
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 7
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Teamleider Logistiek? Je kunt contact opnemen met Iris Mekking & Casper Raymakers Iris Mekking & Casper Raymakers op het telefoonnummer 050 3663925 of per e-mail via groningen@tempo-team.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Teamleider Logistiek Tempo-Team 31-05-2024

Andere vacatures