Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Strategisch manager bedrijfsvoering

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Strategisch manager bedrijfsvoering in Paterswolde? BeljonWesterterp is dan naar jou op zoek. De vacature van Adviseur Bedrijfsvoering is beschikbaar per 31-05-2024 tot en met 30-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Adviseur Bedrijfsvoering
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Strategisch manager bedrijfsvoering? Je kunt contact opnemen met Dieuwke van der Linde op het telefoonnummer 06-138 923 06 of per e-mail via dieuwke.vanderlinde@beljonwesterterp.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Strategisch manager bedrijfsvoering BeljonWesterterp 31-05-2024

Andere vacatures