Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Senior Test Engineer Onderwijsapplicaties

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Senior Test Engineer Onderwijsapplicaties in Paterswolde? Rijksuniversiteit Groningen is dan naar jou op zoek. De vacature van Test Automation Engineer is beschikbaar per 01-05-2024 tot en met 30-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van WO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Test Automation Engineer
Branche Overig
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau WO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 4332 – 5929
Uren p/w 1 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Senior Test Engineer Onderwijsapplicaties? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Senior Test Engineer Onderwijsapplicaties Rijksuniversiteit Groningen 01-05-2024

Andere vacatures