Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Senior ICT Engineer Netwerk Systeembeheer

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Senior ICT Engineer Netwerk Systeembeheer in Paterswolde? WR.nl Solliciteren is dan naar jou op zoek. De vacature van Netwerk Engineer is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 14-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Leidinggevend zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Netwerk Engineer
Branche ICT
Functieniveau Leidinggevend
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2600 – 4600
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Senior ICT Engineer Netwerk Systeembeheer ? Je kunt contact opnemen met Arjan Sterkenburg op het telefoonnummer 06-55883784 of per e-mail via arjan@wr.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Senior ICT Engineer Netwerk Systeembeheer WR.nl Solliciteren 16-05-2024

Andere vacatures