Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Recruiter

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Recruiter in Paterswolde? Prominent People Groningen is dan naar jou op zoek. De vacature van Recruiter is beschikbaar per 22-05-2024 tot en met 20-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Recruiter
Branche Advies/Consultancy, Uitzend/Detachering/W&S
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3000 – 3350
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 8
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Recruiter ? Je kunt contact opnemen met Liesbeth groningen@prominentpeople.nl op het telefoonnummer 31503171155 of per e-mail via groningen@prominentpeople.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Recruiter Prominent People Groningen 22-05-2024

Andere vacatures