Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Projectleider

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Projectleider in Paterswolde? Headhuntersteam is dan naar jou op zoek. De vacature van Projectleider Baggerwerken is beschikbaar per 15-05-2024 tot en met 14-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Projectleider Baggerwerken
Branche Bouw/Installatie, Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 36 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Projectleider? Je kunt contact opnemen met Paul Sporrel op het telefoonnummer 050-526 88 84 of per e-mail via p.sporrel@headhuntersteam.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Projectleider Headhuntersteam 15-05-2024

Andere vacatures