Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Projectleider Civiele Techniek

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Projectleider Civiele Techniek in Paterswolde? Coöperatie Koninklijke Cosun is dan naar jou op zoek. De vacature van Uitvoerder Civiele Techniek is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Uitvoerder Civiele Techniek
Branche Industrie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 4000 – 5575
Uren p/w 1 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Projectleider Civiele Techniek? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Projectleider Civiele Techniek Coöperatie Koninklijke Cosun 16-05-2024

Andere vacatures