Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Projectleider bouw

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Projectleider bouw in Paterswolde? Brunel Nederland B.V. is dan naar jou op zoek. De vacature van Projectleider Bouw is beschikbaar per 24-05-2024 tot en met 23-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Projectleider Bouw
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Projectleider bouw? Je kunt contact opnemen met - Brunel Groningen op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via a.van.veen@brunel.net. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Projectleider bouw Brunel Nederland B.V. 24-05-2024

Andere vacatures