Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Postdoc Enhancing Quality of Life

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Postdoc Enhancing Quality of Life in Paterswolde? Rijksuniversiteit Groningen is dan naar jou op zoek. De vacature van Universitair Docent is beschikbaar per 15-05-2024 tot en met 14-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van WO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Universitair Docent
Branche Overig
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau WO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 5090 – 5090
Uren p/w 1 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Postdoc Enhancing Quality of Life? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Postdoc Enhancing Quality of Life Rijksuniversiteit Groningen 15-05-2024

Andere vacatures