Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Postbezorger Uithuizen

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Postbezorger Uithuizen in Paterswolde? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Postkamer is beschikbaar per 03-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Postkamer
Branche Transport/Opslag/Distributie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Bijbaan
Salarisindicatie (indien bekend) 2253 – 2253
Uren p/w 20 – 20
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Postbezorger Uithuizen? Je kunt contact opnemen met Lennart van der Schaaf Lennart van der Schaaf op het telefoonnummer 31682102859 of per e-mail via l.vanderschaaf@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Postbezorger Uithuizen Olympia 03-06-2024

Andere vacatures