Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature POH-GGZ Asielzoekerscentra

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als POH-GGZ Asielzoekerscentra in Paterswolde? Maandag is dan naar jou op zoek. De vacature van Poh Ggz is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Leidinggevend zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Poh Ggz
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Leidinggevend
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3500 – 5400
Uren p/w 16 – 32
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van POH-GGZ Asielzoekerscentra? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer 31651314303 of per e-mail via calista.vananken@maandag.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. POH-GGZ Asielzoekerscentra Maandag 16-05-2024

Andere vacatures