Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Operator dagdienst

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Operator dagdienst in Paterswolde? Pro Industry is dan naar jou op zoek. De vacature van Operator Snoepmachine is beschikbaar per 02-06-2024 tot en met 01-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Operator Snoepmachine
Branche Industrie
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 2600 – 2900
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Operator dagdienst? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via groningen@pro-industry.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Operator dagdienst Pro Industry 02-06-2024

Andere vacatures