Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Operator 5 ploegen

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Operator 5 ploegen in Paterswolde? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Extrusie Operator is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 27-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Extrusie Operator
Branche Overig
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau HAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 17 – 17
Uren p/w 34 – 34
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Operator 5 ploegen? Je kunt contact opnemen met Janette Hollemans Janette Hollemans op het telefoonnummer 06-10687925 of per e-mail via janette.hollemans@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Operator 5 ploegen Randstad 27-05-2024

Andere vacatures