Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Monteur Zonnepanelen Binnenwerk

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Monteur Zonnepanelen Binnenwerk in Paterswolde? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Assistent Monteur Installatietechniek is beschikbaar per 03-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Assistent Monteur Installatietechniek
Branche Bouw/Installatie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2800 – 2800
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Monteur Zonnepanelen Binnenwerk? Je kunt contact opnemen met Jordi Smit Jordi Smit op het telefoonnummer Jordi Smit of per e-mail via jordi.smit@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Monteur Zonnepanelen Binnenwerk Olympia 03-06-2024

Andere vacatures