Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Monteur werk- en voertuigen

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Monteur werk- en voertuigen in Paterswolde? WerkTalent is dan naar jou op zoek. De vacature van Monteur Elektra is beschikbaar per 05-06-2024 tot en met 04-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Monteur Elektra
Branche Automotive
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2400 – 2800
Uren p/w 36 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Monteur werk- en voertuigen? Je kunt contact opnemen met Jetze van der Goot Jetze van der Goot op het telefoonnummer 31626141035 of per e-mail via jetzevandergoot@mail.werktalent.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Monteur werk- en voertuigen WerkTalent 05-06-2024

Andere vacatures