Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Monteur

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Monteur in Paterswolde? Tempo-Team is dan naar jou op zoek. De vacature van Interieurbouwer is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 25-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Interieurbouwer
Branche Handel/Groothandel
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3000 – 3000
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Monteur? Je kunt contact opnemen met Annika Groeneveld & Casper Raymakers op het telefoonnummer 050 366 3925 of per e-mail via groningen@tempo-team.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Monteur Tempo-Team 27-05-2024

Andere vacatures