Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Monteur Grondverzet- en Bouwmachines | onderweg en op locatie

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Monteur Grondverzet- en Bouwmachines | onderweg en op locatie in Paterswolde? WerkTalent is dan naar jou op zoek. De vacature van Monteur Elektromotoren is beschikbaar per 21-05-2024 tot en met 20-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Monteur Elektromotoren
Branche Automotive
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2500 – 3500
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Monteur Grondverzet- en Bouwmachines | onderweg en op locatie? Je kunt contact opnemen met Jetze van der Goot Jetze van der Goot op het telefoonnummer 31626141035 of per e-mail via jetzevandergoot@mail.werktalent.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Monteur Grondverzet- en Bouwmachines | onderweg en op locatie WerkTalent 21-05-2024

Andere vacatures