Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Medisch Secretaresse

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Medisch Secretaresse in Paterswolde? Ziekenhuis Nij Smellinghe is dan naar jou op zoek. De vacature van Medisch Secretaresse is beschikbaar per 03-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medisch Secretaresse
Branche Telecom
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3440 – 3440
Uren p/w 24 – 24
Aantal sollicitanten 14
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Medisch Secretaresse? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Medisch Secretaresse Ziekenhuis Nij Smellinghe 03-06-2024

Andere vacatures