Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Medisch Adviseur WMO

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Medisch Adviseur WMO in Paterswolde? Yacht is dan naar jou op zoek. De vacature van Medisch Adviseur is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van WO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medisch Adviseur
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau WO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 32 – 32
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Medisch Adviseur WMO? Je kunt contact opnemen met Imane Issmaili Imane Issmaili op het telefoonnummer 06-83511468 of per e-mail via imane.issmaili@yacht.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Medisch Adviseur WMO Yacht 27-05-2024

Andere vacatures