Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Manager Klantcontact

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Manager Klantcontact in Paterswolde? Fotofabriek.nl is dan naar jou op zoek. De vacature van Client Service Manager is beschikbaar per 09-05-2024 tot en met 08-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Client Service Manager
Branche Detailhandel
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3750 – 5000
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Manager Klantcontact? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Manager Klantcontact Fotofabriek.nl 09-05-2024

Andere vacatures