Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Klantenservice medewerker VGZ ( thuiswerken mogelijk)

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Klantenservice medewerker VGZ ( thuiswerken mogelijk) in Paterswolde? Timing is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Klantenservice is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Klantenservice
Branche Telecom
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 25 – 32
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Klantenservice medewerker VGZ ( thuiswerken mogelijk)? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via trc@timing.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Klantenservice medewerker VGZ ( thuiswerken mogelijk) Timing 27-05-2024

Andere vacatures