Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature KAM-manager Groningen | Bouw

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als KAM-manager Groningen | Bouw in Paterswolde? WerkTalent is dan naar jou op zoek. De vacature van Kwaliteitsmanager Dienstverlening is beschikbaar per 03-05-2024 tot en met 02-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Kwaliteitsmanager Dienstverlening
Branche Bouw/Installatie, Zakelijke dienstverlening
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3000 – 3700
Uren p/w 24 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van KAM-manager Groningen | Bouw? Je kunt contact opnemen met Maik de Jong Maik de Jong op het telefoonnummer 31622497193 of per e-mail via maikdejong@mail.werktalent.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. KAM-manager Groningen | Bouw WerkTalent 03-05-2024

Andere vacatures