Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Inmeter/Technisch tekenaar

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Inmeter/Technisch tekenaar in Paterswolde? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Technisch Tekenaar Elektromechanica is beschikbaar per 03-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Technisch Tekenaar Elektromechanica
Branche Bouw/Installatie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 3750 – 3750
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Inmeter/Technisch tekenaar? Je kunt contact opnemen met Marton Alberts Marton Alberts op het telefoonnummer Marton Alberts of per e-mail via m.alberts@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Inmeter/Technisch tekenaar Olympia 03-06-2024

Andere vacatures