Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature HBO-verpleegkundige - Asielzoekers

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als HBO-verpleegkundige - Asielzoekers in Paterswolde? Maandag is dan naar jou op zoek. De vacature van Hbo Verpleegkundige is beschikbaar per 17-05-2024 tot en met 16-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Hbo Verpleegkundige
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 2721 – 4046
Uren p/w 24 – 36
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van HBO-verpleegkundige - Asielzoekers? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer #ERROR! of per e-mail via britt.vandenberg@maandag.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. HBO-verpleegkundige – Asielzoekers Maandag 17-05-2024

Andere vacatures