Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Financial Controller

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Financial Controller in Paterswolde? Yacht is dan naar jou op zoek. De vacature van Financial Controller is beschikbaar per 03-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van WO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Financial Controller
Branche Zakelijke dienstverlening
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau WO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 5000 – 5000
Uren p/w 36 – 36
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Financial Controller? Je kunt contact opnemen met Leigh Hierck Leigh Hierck op het telefoonnummer 06-16292966 of per e-mail via leigh.hierck@yacht.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Financial Controller Yacht 03-06-2024

Andere vacatures