Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Expert Vergunningen

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Expert Vergunningen in Paterswolde? WLN B.V. is dan naar jou op zoek. De vacature van Overheidsfunctionaris Vergunningen is beschikbaar per 10-05-2024 tot en met 12-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Overheidsfunctionaris Vergunningen
Branche Energie/Gas/Water
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 4145 – 5754
Uren p/w 32 – 32
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Expert Vergunningen? Je kunt contact opnemen met Ingrid Oppers op het telefoonnummer 31625207433 of per e-mail via hr@wln.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Expert Vergunningen WLN B.V. 10-05-2024

Andere vacatures