Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Commercieel medewerker

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Commercieel medewerker in Paterswolde? Vlaggenindustrie Groningen is dan naar jou op zoek. De vacature van Commercieel Medewerker is beschikbaar per 13-05-2024 tot en met 11-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Commercieel Medewerker
Branche Reclame/PR/Communicatie, Detailhandel
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 0 – 0
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 4
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Commercieel medewerker ? Je kunt contact opnemen met Arnold de Roo op het telefoonnummer 594587676 of per e-mail via teamleider@vig.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Commercieel medewerker Vlaggenindustrie Groningen 13-05-2024

Andere vacatures