Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Commercieel Adviseur Opleidingen

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Commercieel Adviseur Opleidingen in Paterswolde? AOG Contractonderwijs is dan naar jou op zoek. De vacature van Opleidingsadviseur is beschikbaar per 07-05-2024 tot en met 06-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Opleidingsadviseur
Branche Onderwijs/Opleiding
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2750 – 4250
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Commercieel Adviseur Opleidingen? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Commercieel Adviseur Opleidingen AOG Contractonderwijs 07-05-2024

Andere vacatures