Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Bestuurssecretaresse

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Bestuurssecretaresse in Paterswolde? Tempo-Team is dan naar jou op zoek. De vacature van Bestuurssecretaresse is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Bestuurssecretaresse
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 27 – 27
Uren p/w 36 – 36
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Bestuurssecretaresse? Je kunt contact opnemen met Bente Bente op het telefoonnummer 0598-631 669 of per e-mail via accountoverheid@tempo-team.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Bestuurssecretaresse Tempo-Team 27-05-2024

Andere vacatures