Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature AVO docent Groningen

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als AVO docent Groningen in Paterswolde? Maandag is dan naar jou op zoek. De vacature van Docent Ckv is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Docent Ckv
Branche Onderwijs/Opleiding
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3301 – 5862
Uren p/w 0 – 36
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van AVO docent Groningen? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer 657390160 of per e-mail via sascha.blok@maandag.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. AVO docent Groningen Maandag 16-05-2024

Andere vacatures