Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature ANIOS Bedrijfsgeneeskunde

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als ANIOS Bedrijfsgeneeskunde in Paterswolde? FYGI BV is dan naar jou op zoek. De vacature van Anios is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van WO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Anios
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau WO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 6674 – 6674
Uren p/w 32 – 32
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van ANIOS Bedrijfsgeneeskunde? Je kunt contact opnemen met Marissa Cornelissen op het telefoonnummer 628685439 of per e-mail via marissa.cornelissen@fygi.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. ANIOS Bedrijfsgeneeskunde FYGI BV 16-05-2024

Andere vacatures