Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Ambulant Begeleider Primair Onderwijs

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Ambulant Begeleider Primair Onderwijs in Paterswolde? Kentalis is dan naar jou op zoek. De vacature van Ambulant Begeleider is beschikbaar per 21-05-2024 tot en met 20-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Ambulant Begeleider
Branche Onderwijs/Opleiding
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 24 – 32
Aantal sollicitanten 12
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Ambulant Begeleider Primair Onderwijs? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Ambulant Begeleider Primair Onderwijs Kentalis 21-05-2024

Andere vacatures