Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Allround timmerman

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Allround timmerman in Paterswolde? UBN Uitzendbureau is dan naar jou op zoek. De vacature van Assistent Timmerman is beschikbaar per 28-05-2024 tot en met 28-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Senior management zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Assistent Timmerman
Branche Bouw/Installatie
Functieniveau Senior management
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2800 – 3200
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Allround timmerman? Je kunt contact opnemen met Bastian Zondag op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via bastian@ubnuitzendbureau.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Allround timmerman UBN Uitzendbureau 28-05-2024

Andere vacatures