Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Administratief medewerker projecten

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Administratief medewerker projecten in Paterswolde? Timing is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Projectadministratie is beschikbaar per 29-05-2024 tot en met 28-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Projectadministratie
Branche Bouw/Installatie
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 25 – 32
Aantal sollicitanten 4
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Administratief medewerker projecten? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via MKBGroningen@timing.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Administratief medewerker projecten Timing 29-05-2024

Andere vacatures